Wonen in Turnova, dat is profiteren van de nabijheid van de stad en toch genieten van je privacy en de aangename buitenruimten.

Wonen in Turnova

Wonen in Turnova, het heeft heel wat voordelen. Eerst en vooral zijn er woningen voor elk budget. Een belevingsrijke buurt met open ruimte, gemakkelijk ondergronds parkeren en alles wat de stad te bieden heeft op wandel- en fietsafstand. De publieke ruimte in Turnova is autovrij, kindvriendelijk en drempelvrij. Het Dessauerplein biedt groen en speelruimte. De woningen rond het Academieplein hebben grote zonnige buitenruimten. Rond het P.J. Brepolsplein zorgen een 40-tal grote en kleine winkels voor heel wat shopplezier dichtbij huis. Na het werk nog even snel binnenspringen in de supermarkt? Geen enkel probleem. Ook aan ontspanningsmogelijkheden is er geen gebrek. De gezellige cafés en restaurants schenken de nodige ontspanning na een drukke werkdag. Wonen in Turnova, dat is profiteren van de nabijheid van de stad en toch genieten van je privacy en de aangename buitenruimten.

Turnova Toren Wonen tussen de wolken - Prijzen vanaf € 151.875

De TURNOVA TOREN in cijfers:

  • hoogte gebouw: 72 meter
  • vloeroppervlakte per verdieping: 665m2
  • 48 appartementen

- 52 ondergrondse parkeerplaatsen en kelders
- 3 liften
- appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
- bewoonbare oppervlakten vanaf 64m2 tot 242m2 (mogelijkheid tot samenvoegen van units)
- terrassen vanaf 7m2 tot 125m2
- KWO-installatie (koude-warmte opslag)

Bekijk het aanbod
Reeds 67% verkocht

Residentie Rotor Prijzen vanaf € 238.800

Felrode baksteen en rood architectonisch beton kenmerken dit centraal gelegen gebouw. Een gezellig, groen dakterras zorgt voor een oase van natuur en rust te midden van het bruisend centrum. Een handelspand op de gelijkvloerse verdieping en 12 appartementen verdeelt over 6 verdiepingen representeren dit unieke pand. De appartementen zijn tussen de 95 m2 en 121 m2 groot en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien.

Bekijk het aanbod

Residentie 't Torentje Residentie met 6 prachtige appartementen - Prijzen vanaf €226.800

Dit witte, slanke gebouw huisvest 6 prachtige appartementen verdeelt over 6 verdiepingen. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er handelspanden gevestigd. Elk appartement heeft een ruim terras dat uitgeeft op één van de wandel-winkelpaden van Turnova. De appartementen zijn tussen de 103 en 124 m² groot en hebben 2 of 3 slaapkamers.

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien.

Bekijk het aanbod
Laatste appartementen!

Residentie Kursaalpoort Kleinschalige residentie met 4 appartementen - Prijzen vanaf €399.000

Een historisch uitzicht op de Grote Markt van Turnhout en geïntegreerd in het nieuwe stadsdeel Turnova. Residentie Kursaalpoort huisvest 4 appartementen met een hoogwaardige afwerking verdeelt over 4 verdiepingen. Elk appartement beschikt over een groot terras dat uitgeeft op de Grote Markt. Dit is genieten van alles wat Turnhout te bieden heeft. De appartementen zijn 126 m2 groot en hebben 3 slaapkamers.

Ondergronds zijn er parkeerplaatsen (optioneel), bergingen (optioneel) en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Op de gelijkvloerse verdieping van dit gebouw is er een handelspand gevestigd.

Bekijk het aanbod
Reeds 75% verkocht

Residentie Academie Prijzen vanaf € 145.000

Residentie Academie is gelegen in het bloemenkwartier en je geniet er van de romantische zijde van Turnova, maar ook de artistieke elementen van de tegenoverliggende Academie komen hier naar boven. Met z’n 30 appartementen verspreid over 5 verdiepingen vindt iedereen z’n gading. Vanaf € 145.000 kunt u zich de trotse eigenaar noemen van een appartement in Residentie Academie. Enkele appartementen bezitten een heel groot terras, tot 130 m² !

Bekijk het aanbod
Reeds 60% verkocht

Residentie Muziek Prijzen vanaf € 123.860

Hedendaagse architectuur hand in hand laten gaan met het historisch erfgoed van de vroegere Brepolsdrukkerij: dat is het doel van Residentie Muziek. De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen dan ook naar het rijke verleden van de site. Residentie Muziek ligt aan de Baron Frans du Fourstraat. Het gebouw huisvest 35 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen (inclusief gelijkvloers). Deze appartementen zijn tussen 53m2 en 127m2 groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een privé-terras (met buitenberging) of tuin. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Ondergronds zijn er 82 parkeerplaatsen en 49 bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Vanaf EUR 123.860 (excl. aankoopkosten) mag u zichzelf eigenaar noemen van een appartement in Residentie Muziek. 

Bekijk het aanbod
Reeds 91% VERKOCHT

Residentie Woord Prijzen vanaf € 129.580

Hedendaagse architectuur hand in hand laten gaan met het historisch erfgoed van de vroegere Brepolsdrukkerij: dát is het doel van Residentie Woord. De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen dan ook naar het rijke verleden van de site. Residentie Woord ligt aan de Baron Frans Dufourstraat. Het gebouw huisvest 26 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen (inclusief gelijkvloers). Deze appartementen zijn tussen de 57 en 133 m2 groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een tuin of terras met buitenberging. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Ondergronds zijn er 82 parkeerplaatsen,49 bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. De gelijkvloerse verdieping werd hoger opgetrokken dan de begane grond om een optimale privacy te geven aan de private tuintjes. Ook werd er beroep gedaan op het akoestisch studiebureau Scala om de juiste technieken toe te passen. Vanaf 129.580 euro (excl. aankoopkosten) mag u zichzelf eigenaar noemen van een appartement in Residentie Woord. 

Bekijk het aanbod
Reeds 84% verkocht

Residentie Dans Prijzen vanaf € 123.860

Hedendaagse architectuur hand in hand laten gaan met het historisch erfgoed van de vroegere Brepolsdrukkerij: dát is het doel van Residentie Dans. De rode baksteen en de industriële uitstraling van het gebouw verwijzen dan ook naar het rijke verleden van de site. Residentie Dans ligt aan de Baron Frans Dufourstraat en kijkt uit op het toekomstig academisch plein. Het gebouw huisvest 11 appartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Het gelijkvloers is een commerciële ruimte van 301m². Deze appartementen zijn tussen de 62 en 124 m² groot en hebben 1 tot 3 slaapkamers. Groot pluspunt: elk appartement heeft een terras. Hierdoor kan u heerlijk genieten in de zon van uw prachtig uitzicht op het centrum van Turnhout. Voor het Academisch kwartier zijn er ondergronds 82 parkeerplaatsen, 49 bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Ook werd er beroep gedaan op het akoestisch studiebureau Scala om de juiste technieken toe te passen. Vanaf 137.340 euro (excl. aankoopkosten) mag u zichzelf eigenaar noemen van een appartement in Residentie Dans. 

Bekijk het aanbod
Reeds 60% verkocht

Interesse om hier te wonen?

Bezoek ons nieuwe Hillewaere vastgoed pop-up Turnova kantoor aan de Grote Markt in Turnhout.

De volledige Turnova maquette, de 24h/24h werf webcam en virtuele 3D beelden staan te wachten op jullie ! Wij zijn aanwezig op maandag van 10u-13u, en vrijdag van 9u-12.30u of op afspraak.

Wij hebben voor u ook enkele modelappartementen volledig ingericht. Hiervoor kunt u vrijblijvend een bezoekje inplannen. Graag tot binnenkort!