Turnova impressie

U bent hier: Project >> Nieuws

Op 18 mei 2017 ontvingen Turnhouts burgemeester Eric Vos en Mathé Heeren van Heeren Group de bronzen Publica Award voor Stadsplanning. De jury liet zich onder andere overtuigen door het multifunctionele karakter van het project, dat de stedelijke kern versterkt. 

>> lees meer
placeholder

Met 4000 bezoekers was de Open Wervendag op Turnova vandaag een groot succes! Tijdens de eerste deelname aan Open Wervendag vorig jaar trok Turnova 1500 bezoekers. Dat aantal verdriedubbelde dus bijna dit jaar. De interesse in het project zit duidelijk in stijgende lijn. De reacties van bezoekers waren erg positief, vooral over de diversiteit van het project en de voortgang van de werken. Ook voor de verkoop van de appartementen was veel interesse.

>> lees meer
Open Wervendag 2017

Het stadsvernieuwingsproject Turnova is genomineerd voor de Publica Award 2017 voor Stadsplanning. Die wordt op 18 mei uitgereikt in het Brusselse Tour & Taxis. De Publica Award beloont innovatieve en duurzame overheidsprojecten. De projectpartners zijn opgetogen met deze nationale erkenning.

>> lees meer
placeholder