Turnova impressie

U bent hier: Project >> Nieuws

Tijdens het openingsfeest opent de nieuwe Kunstencampus voor alle nieuwsgierige blikken uit de ruime regio. Kom op zondag 22 oktober 2017 tussen 10 en 17 uur de ateliers ontdekken, de instrumentenklassen, de balletzalen, muziekaula's ...
Op verschillende plaatsen in het gebouw wordt u verrast door artistieke tussenkomsten. Van de woordkelder tot het daktheater met uitzicht over heel de stad.

Kom genieten en ontdekken, de toegang is gratis!

>> lees meer
Openingsfeest Kunstencampus Turnova

Op 18 mei 2017 ontvingen Turnhouts burgemeester Eric Vos en Mathé Heeren van Heeren Group de bronzen Publica Award voor Stadsplanning. De jury liet zich onder andere overtuigen door het multifunctionele karakter van het project, dat de stedelijke kern versterkt. 

>> lees meer
placeholder

Met 4000 bezoekers was de Open Wervendag op Turnova vandaag een groot succes! Tijdens de eerste deelname aan Open Wervendag vorig jaar trok Turnova 1500 bezoekers. Dat aantal verdriedubbelde dus bijna dit jaar. De interesse in het project zit duidelijk in stijgende lijn. De reacties van bezoekers waren erg positief, vooral over de diversiteit van het project en de voortgang van de werken. Ook voor de verkoop van de appartementen was veel interesse.

>> lees meer
Open Wervendag 2017