Turnova impressie

U bent hier: Project >> Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

De 200.000 Kempenaars die nu al voor hun periodieke inkopen naar Turnhout komen, hebben alle kansen om de gepaste duurzame vervoerswijze te kiezen.

  • Bijna 20.000 mensen wonen binnen wandelafstand van het Turnova-project. Het hele winkelgebied in het stadshart bereik je in een kwartiertje stappen.
  • In Turnova komen meer dan 500 publieke fietsenstallingen, waarvan een flink deel wordt bewaakt. Turnhoutenaars fietsen veel, heel de stadsregio met 80.000 inwoners bevindt zich binnen fietsafstand. Voor de ongeveer 600 nieuwe bewoners zijn er evenveel private fietsstallingen voorzien.
  • Op de Grote Markt passeren alle 18 buslijnen uit heel de regio. Van de Zuiderkempen tot Tilburg kan iedereen zich met de bus tot aan de voordeur van Turnova laten rijden. Het NMBS-station bevindt zich op wandelafstand.
  • De ondergrondse parking Turnova (met 350 parkeerplaatsen) biedt een gepast parkeeraanbod aan de oostkant van de Grote Markt. Ook de andere centrumparkings liggen op wandelafstand van Turnova. Bovendien zorgt het ingenieus parkeersysteem ervoor dat bezoekers vanuit de invalswegen rechtstreeks naar het project worden geleid.