Tijdens het openingsfeest opent de nieuwe Kunstencampus voor alle nieuwsgierige blikken uit de ruime regio. Kom op zondag 22 oktober 2017 tussen 10 en 17 uur de ateliers ontdekken, de instrumentenklassen, de balletzalen, muziekaula's ...
Op verschillende plaatsen in het gebouw wordt u verrast door artistieke tussenkomsten. Van de woordkelder tot het daktheater met uitzicht over heel de stad.
Kom genieten en ontdekken, de toegang is gratis!

Sinds september namen de meer dan 3 000 leerlingen, leerkrachten, vrijwilligers en lesgevers van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten en DINAMO de Kunstencampus op Turnova in gebruik. Na 40 jaar leegstand, 10 jaar plannen en 2 jaar bouwen en verbouwen. Dat verdient een feestje om 'u' tegen te zeggen.

Maak kunst met AWAKE

Wie in Turnhout woont, vond in de Stadskrant een grote prent van AWAKE, de centrale figuur op de Kunstencampus. AWAKE is de waker en de wachter.
Maar iedereen mag er iets kunstzinnigs mee doen. Download snel je exemplaar.
Knippen en kleuren mag, maar je mag ook schrijven, foto's of een video maken, plakken, zagen, zingen ... Alles kan!
Geef je kunstwerk af op de Kunstencampus, breng het mee naar het openingsfeest op zondag 22 oktober 2017 of mail het naar awake@turnhout.be.

Alle deelnemers krijgen tijdens het openingsfeest een artistieke beloning van AWAKE!