Hoe gaat er Turnova nu juist uitzien? Hoe ver staat het met de werken? Wat zie je vanuit de Turnova-Toren?
Op deze vragen en vele andere krijg je op 6 mei aanstaande een antwoord. 

Turnova zet de werfhekken open voor Open Wervendag ! Kom gerust een kijkje nemen tussen 10u en 17u!
Wij zullen zorgen voor diverse activiteiten langsheen het parcours en uiteraard trakteren we op een hapje en een drankje! 

Hillewaere Vastgoed zal er een aparte verkoopruimte voorzien waar je alles te weten kan komen over wonen op Turnova.

Tot dan!
 

Bezienswaardigheid

Aan de Grote Markt krijgen we al een goed beeld van wat het nieuwe stadsdeel Turnova zal worden. Het Corsendonk hotel met z'n prachtige ontbijtruimte, grote glaspartijen en 98 hotelkamers krijgt stilaan vorm. Maar ook de blikvanger, de Turnova toren van 72 m hoog, pronkt elke 2 weken wat hoger boven het Turnhouts stadsbeeld uit. Wandel ook door de ondergrondse parking en over de werf van de appartementen, hotel en winkels …

Waarom bezoeken

We zetten de poorten van de Turnova werf open voor het grote publiek. Hier kan je een kijkje nemen in wat de hoogste woontoren van de Kempen zal worden met een prachtig zicht over de stad. Je ontdekt ook meer over onze KWO-installatie, een ingenieus systeem met opgepompt grondwater waarmee we binnenkort de winkels, woningen en het hotel op de Turnova verwarmen en verkoelen. Ook al onze bezoekers trakteren we op een hapje en een drankje!

Speciale opmerkingen

Op de route door de werf kom je enkele trappen tegen. Daardoor is de rondgang op de werf helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of kinderwagens.
Adres = Baron Frans du Fourstraat 6-8, 2300 Turnhout
Aangepast schoeisel
Grote hoogtes