Turnova impressie

U bent hier: Project >> Nieuws

Corsendonk Hotels opent viersterrenhotel in Turnova

#18.11.2014

De groep Corsendonk Hotels komt met een viersterrenhotel naar Turnova. Architect Bart Lens – bekend van hotel The Dominican in het centrum van Brussel – zorgt voor een luxueuze uitstraling. Verdeeld over drie verdiepingen zal het hotel een 80-tal kamers tellen.

Het hotel wil zo goed mogelijk inspelen op de buurt. Een restaurant komt er niet, aangezien er voldoende aanbod is in de directe omgeving. Het hotel biedt wel ontbijt en roomservice. Ook komt er een eigen luxueuze bar met uitzicht over de Grote Markt. De keuze voor Turnova is niet toevallig. Turnova is de perfecte locatie voor een hotel dat dezelfde waarden nastreeft: ontmoeten en beleven. De hotelbar wordt dé ontmoetingsplek voor hotelgasten én Turnhoutenaars. De ondergrondse parking maakt het hotel voor gasten en bezoekers makkelijk bereikbaar.

Het hotel mikt op zakenmensen die in Turnhout willen verblijven en op toeristen die net dat tikkeltje meer verwachten. Het hotel in Turnova speelt zo in op een leemte in Turnhout. De stad heeft voldoende hotels in een lager segment, maar een hotel voor het luxe-segment ontbreekt, zelfs in de ruime omgeving van de stad. Het viersterrenhotel in Turnova vult het bestaande horeca-aanbod aan en biedt een bijkomend publiek voor de bestaande restaurants, cafés en culturele activiteiten.

Referentiebeeld internet