Turnova impressie

U bent hier: Project >> Nieuws

Eerste spadesteek voor Turnova

#05.05.2015

Burgemeester van Turnhout Eric Vos en Mathé Heeren van projectontwikkelaar Heeren Group klommen op maandag 4 mei in een graafmachine. In aanwezigheid van de pers groeven zij het eerste stukje grond af op de Turnova-site. Hiermee werd het officiële startsein gegeven voor de realisatie van dit nieuwe stadsdeel. Achter de schermen is de afgelopen 10 jaar hard doorgewerkt aan het Turnova project. Ondertussen werden de sloopwerken al uitgevoerd op de site. Maar het stadsbestuur en Heeren Group zijn blij dat nu de ‘echte’ bouwwerken starten.

Heeren Groep start met de bouw van 75 appartementen op de Turnova-site rond het Academieplein. Tegelijkertijd bouwt de stad een nieuwe academie. Eind dit jaar wordt ook alles in gereedheid gebracht om te kunnen starten met de bouw van de openbare ondergrondse bezoekersparking.

Tijdens het persmoment stond het vastgoed centraal. De verkoop ervan verloopt zeer vlot. Van de eerste residentie in het Academie Kwartier, Residentie Muziek, is 30% van de appartementen verkocht. Op zondag 10 mei is er een informatienamiddag van 14 tot 17 uur, waar geïnteresseerden alle informatie over de verschillende typen appartementen kunnen krijgen. Iedereen is welkom in de tent aan de Baron Frans du Fourstraat.

placeholder