Turnova impressie

U bent hier: Beleven

“De Warande én binnenkort een vernieuwde Stedelijke Academie. Turnhout bevestigt als het culturele hart van de Antwerpse Kempen.”

beleven

Beleven in Turnova

Winkelen, cultuur opsnuiven, gezellig tafelen en ja, zelfs wonen. In Turnova is het allemaal mogelijk. De tientallen winkels, cafés en restaurants maar onder andere ook de nieuwe Stedelijke Academie maken van dit stukje Turnhout een absolute trekpleister. Wat nu nog twee academies zijn die over een 10-tal locaties verspreid liggen in de stad, wordt straks één grote kunstencampus in Turnova.

Turnova biedt voor elk wat wils. En ook in de nabije omgeving zal je je geen seconde vervelen. De nieuwe stadspleinen en doorgangen van Turnova sluiten naadloos aan op het historische stadscentrum van Turnhout, gezellig wandelen langs winkels en pleintjes. Een groen speelplein geeft ruimte aan de kinderen. Boven op de Turnova-toren is het dakterras en restaurant waar je uitzicht hebt op heel de regio, van de Antwerpse en Tilburgse torens tot de windmolens van de Zuiderkempen.